28 Nisan 2024 Pazar

Isparta’ya zenginlik ve üretim vadediyoruz 

Isparta’ya zenginlik ve üretim vadediyoruz 

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Adayı Hatice Yıldız, Türkiye genelinde ve Isparta’da büyük bir üretim hareketi başlatacaklarını söyleyerek, “Biz Isparta’ya zenginlik ve üretim vadediyoruz. Toplumun her kesimine huzur vadediyoruz. Gençlerimize güvenli bir gelecek vadediyoruz” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı Hatice Yıldız, sahada yürüttükleri çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 
Yıldız, hükümetin yanlış ekonomi, tarım, eğitim ve sağlık politikaları sebebiyle Isparta’nın her geçen gün fakirleştiğini kaydederek hizmetlere ulaşımda ciddi sorunların yaşandığını kaydetti. 
Milletvekili Adayı Hatice Yıldız, “Isparta’dan 3 milletvekili ve onca belediye başkanını çıkaran AKP yönetimi Isparta’yı fakirleştirmekten, hizmetlerden yoksun bırakmaktan başka ne yapmıştır?” diye sordu. 
ÇİFTÇİMİZ MUTSUZ – ÇİFTÇİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK 
Yanlış tarım politikaları sebebiyle üreticinin zor günler yaşadığını kaydeden Yıldız, “Elma üreticisinin yüzü gülmüyor, gül üreticisinin yüzü gülmüyor, hayvancılık bitme noktasına gelmiş. Kapalı sulama sistemlerine geçmekte geç kalındığı için tarımsal sulamada sorunlar ciddi boyutlara ulaşmış. Köylerimizde tarım kooperatifleri sadece elektrik borçları yüzünden bile büyük bir çıkmazın içerisine girmiş. Tarımın bütün bileşenleri mutsuz” dedi. 
ESNAFIMIZ MUTSUZ – ESNAFIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK
Yıldız, “Sadece tarım mı? Yanlış ekonomi politikaları yüzünden esnafın yüzü gülmüyor. Esnafımızı ziyaret ediyoruz. Siftah yapmadan kepengini kapatan esnaf evine ekmek götürememekten yakınıyor. Kredi borçları, kira borçları altında eziliyor. Esnaf mutsuz” diye konuştu. 
EĞİTİM VE SAĞLIK ÇİLEYE DÖNÜŞTÜ 
Isparta’nın eğitim ve sağlıkta her geçen gün kan kaybettiğini söyleyen Hatice Yıldız, “Isparta eğitimde kan kaybediyor. 2023 yılında hala taşımalı eğitimin çilesini çekiyor çocuklarımız. Aileler çocuklarımızın beslenme çantalarına bir şey koyamamanın mahcubiyetini yaşıyor. Çocuklarımız nitelikli bir eğitim alamadan okullarını bitiyorlar. Sağlıkta randevu çilesi, eczanede ilaç çilesi, tetkiklerde aylar sonra gelen sıra çilesine Isparta mahkum ediliyor” dedi. 
Zor günlerin geride kalacağını kaydeden Yıldız, “Bu çileli günler, bu kara günler geride kalacak. Çok az kaldı. 15 Mayıs’ta güneşli güzel günlere uyanacağız. İktidarımızın ilk 100 gününde birçok kronik sorunu çözeceğiz. Bütün Isparta’ya CHP’ye ve bizlere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

e.özer

19 Nisan 2023 Çarşamba 09:11

eskiden AKPye oy vermiş bir vatandaş olarak yazıyorum. şimdiye kadar ıspartamıza ne yapıldı. dereboğazı yolu bitti mi eğirdir gölüne çare bulundu mu hala daha karalama kampanyası yapılıyor. inanın ki ben bu AKPyi savunan arkadaşların akıl sağlığından endişe duyuyorum.

seçil

19 Nisan 2023 Çarşamba 09:05

pardon da siz kimsiğiz;yani ne yapacaksın hangi fabrikayı açacaksın yada hangi sektörde faaliyet göstereceksin desek bir yol haritaları yok; bu ittifak kazansa 1 yıl tebrik kabul edip kutlama yapmaları sürer,çünkü adamlar hep kaybetmiş yazık....

Şanışer

19 Nisan 2023 Çarşamba 08:32

Bu müslüman takılanlar ulen müslüman dediğiniz çaldı depremde o kadar insan öldü gevur dediğiniz dünyanın heryerinden geldi vatandaşımızı kurtardı sahra hastaneleri kurdu kimse bize düşman değil siz değişime ve gelişime ayak uyduramıyorsunuz. Gençlerin önünü açın artık 60 yaşında siyasetçi istemiyoruz.. Hatice hanım sizi tebrik ediyorum siyasi hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum.. Yaşamın Gerçek Yüzü

Gerçekçi

18 Nisan 2023 Salı 22:53

Baskaniniz 300 milyar dolar getirdiya size gerek yok. Gerçi o parada nerede olduğu belli değil geçin bu işleri.

yuvarlak

18 Nisan 2023 Salı 18:19

bu laflar çok yuvarlak,,, ne yapcağını somut proje ile bi göstersen

Osmanlı torunu

18 Nisan 2023 Salı 17:38

CHP demek müslüman düşmanlığı vatan hainligi savunma sanayi biter

Vatandaş

18 Nisan 2023 Salı 17:08

Yaa bilmesek… çok şey var da söylenecek, Yalım beye zararı var bazı insanların.. neyse CHP il yönetimi düşünsün

Ali

18 Nisan 2023 Salı 16:51

Sizin eliniz daha toprağa değmemiştir nerden bileceksiniz çiftçinin halini.siz ancak hayatınızda lavanta bahçesi görmüş orada da salıncakta poz vermişsinizdir.botokslular eli nasırlının halinden anlar mı

Yalvacli

18 Nisan 2023 Salı 15:37

Yolun açık olsun.

sdk

18 Nisan 2023 Salı 15:08

siz ince ankara belediyenizde calisanlarin bayram ikramiyesini odeyin,tamamen balonsunuz,halk vu balonu patlatcak 14 mayista chp iyi parti sifir sifir milletvekili ispartadan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR